Followtrain och Followloopar hit och dit.

Tja Tja.

Finns det någon med instagram konto som missat alla dessa followtrain och följetåg som rullar stup i kvarten? Jag har inte missat dem. Jag har också varit med på några tåg och fått fler följare och även flera nya konton att följa.

Followtrain och Followloopar hit och dit.

Grejen med dessa tåg sägs oftast vara att följ alla i tåget så följer vi tillbaka. Den tanken är fin och god, för alla vill vi ju ha flera nya likes och följare. Men så funkar det tyvärr inte alltid….snyft. Tågen har alltid några konton som inte alls följer tillbaka och ofta några som bekräftar nya konton vilka de plockar bort redan samma dag. Då brister det liksom med vad tanken med följetåg var och är.

Detta stör mig och nu de senaste dagarna gjorde jag ett test. Hängde på tre följetåg med sammanlagt 52 nya konton att följa. Gissa nu hur många som inte följde tillbaka alls? 17 stycken varav flera av de namnen varit med på flera tåg. Om ni nu tycker att ni är så extra på instagram och söker nya följare i tåg borde ni följa de regler som tågen har –  följ så följer vi tillbaka…..

Jag säger inte att alla konto behöver följa alla sina följare för alla kontoägare har ett eget val och syfte med kontot. Men går man med i följetåg där reglerna är klara blir det pinsamt när man ser samma konto som deltar och inte följer tillbaka. I samband med de tåg jag deltagit i har jag hittat flera nya fina konton att följa och som följer mig så jag är inte bara bitter men är det något som gör mina ögon ilskna är det girighet.

😡 Det var nog om det  – Grr 😡 
Glassfika lättar alltid upp.
Såklart det gör. Glassfika efter en tur till Haninge för att hämta hem ena sonen kommer göra att allt som står kvar på min to do lista rinner av snabbt.
 
Var snälla mot er själva.
Puss.

5 thoughts on “Followtrain och Followloopar hit och dit.

Add yours

 1. Mmm..gott med glass.
  Hårfärgen ser ju bra ut. Men känns det inte bra, får man fixa det.
  Ha det bäst, Kamilla
  Kramar Petra

 2. Ja för ett bra tag sedan när detta började så skrev jag ett ganska argt inlägg om detta 😉 Som du hittar här:
  http://hummingbird.blogg.se/2017/april/underbart-med-followtrain.html
  Alla gör detta dessvärre för egen vinnings skull och skiter fullkomligt i resten. Följare + är bra. Jag avföljer dem jag ser avfölja mig med en gång. Vi får skapa ett geniunt tåg istället 😉

  Ja haha tantplaska är alldeles lagom trots att benen krampar,haha. Ja det skall bli himla roligt att lansera min nya sida! Längtar tills jag är igång där! Jamen gud helt underbart verkligen!

 3. Varför bli irriterad? Bloggar är ointressanta o är till för den som skriver den. Ett behov av att visa upp sig.

 4. Syftet med följetågen är oftast enkla följ så följer vi. Det är just det att alla som får nya följare inte följer tillbaka som gör mig irriterad. Just det jag skrev i inlägget😥.

  Flera bloggar tycker jag är riktigt intressanta och de följer jag mer än gärna. Behov av att visa upp sig? Alla har ett val att tycka om eller inte. Jag tycker om både bloggar och Instagram konton😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: