Today.

Hej på er.

Nu har jag suttit här  och väntat på att dottern skulle avsluta sitt spel på min dator. Så typiskt att hon inte kunde spela på sin Ipad. Ni vet allt för att jag inte ska fastna med datorn i knäet. Men nu när  jag väl fick tillbaka datorn har självklart bloggfeelingen gått och gömt sig.

Today…

Idag har jag varit en sväng med Wille och Tilda i Skäris utan att göra av med en ända krona själv. Det är stort och duktigt gjort för att vara mig. T köpte med sig en donut hem. Jag har aldrig gillat donuts men jag tycker att de har ganska balla namn. Denna lilla vore ju en perfekt lite present  till  någon i ens omgivning som är riktigt sur. En surpippa till en surskalle…


Som på gamlatiders vis…

Som barn köpte jag och syster jämt halvlitrar med glass som vi delade mitt itu och mumsade på. Just idag var det  precis  så jag ville ha min eftermiddagsfika.


Min lilla överlevare.

Jag är både glad och stolt över min Mårbacka pelagon som såg ut att frusit sönder när kylan slog till igen när jag redan planterat ut och flyttat ut växter och vissa plantor i växthuset. Men kryss i taket den kom igen med  besked…Min Mårbacka mår så bra just nu.

Puss och Kram.

One thought on “Today.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: