Så lös problemet!!!

Hej.

När jag vill något blir jag lätt besatt av att fixa eller bara få göra. Ända sedan jag färgade bort  mina små grå hos frisören har jag inte riktigt trivts i färgen. Den har varit för fejkrödbrun tycker jag. I visa lägen är den okej men i solljus blir den bara fel fel fel. Jag måste helt enkelt ringa till min frisör imorgon och se om hon kan göra något åt färgen så fort som möjligt.

Hur funkar ni? Hänger ni upp er totalt eller kan ni släppa tanken?

Precis som jag berättade nyss så går jag i spinn tills jag gjort vad jag kunnat för att nå resultat. Vilka världsliga problem så här  på kvällskvisten kan det tyckas men för mig är det på riktigt. Jag gillar inte min hårfärg alls. Så lös problemet!!! Ja jag ska ta tag in den biten så fort som möjligt.


Wao vilken Pingla jag är…kostymbyxor och handmålade träskor. Det måste klart vara årets grej….eller inte alls 😭. 

Vad tror ni?

Visst skulle denna ljusbruna ombre vara fin på mig. Dessa bilder kommer få följa med till frisören som inspiration. För just idag vill jag inte vara räv längre. Räv var inte kul att få som benämning på hårfärgen.

Mina vänner nu har jag gnällt klart för idag på min hårfärg. Imorgon ringer jag till Sanna min frisör.

Puss.

One thought on “Så lös problemet!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: