Måndag gjorde jag ingenting ingenting…

Hej.

Min plan för denna måndag var inga stora alls eller inga alls för att vara exakt. Lite så blev min dag också. Precis som det ska vara när det är ledigt.

Måndag gjorde jag ingenting ingenting…

Jag tog med mig kaffekopp nummer två ut till solstolen. Solstolen och ljudbok i öronen med gott kaffe har blivit min grej denna sommaren. Bra avkoppling och återhämtning som dessutom är både intressant och spännande. Både Tilda och jag lyssnar massor på Nextory som verkligen levererat det jag söker.

En liten runda runt.

 Min dagliga lilla runda runt i trädgården. Peppar peppar så har rådjuren inte varit här på någon vecka så nu ser det bra ut för rosorna. Men bara för att jag nu säger som jag gör så så får vi väl besök i natt. Men det skulle vara så roligt om rosorna verkligen fick blomma ut denna sommar.

Lite sött till kvällen.

Lata dagar ska avslutas på latmask vis just därför smakade min Breezer bara bäst framför fotbollsmatchen mellan Sverige och Tyskland i EM fotbollen.

Kvällsfräckis….

 Kramis på er alla.

3 thoughts on “Måndag gjorde jag ingenting ingenting…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: