Upp och ner i mitt lilla liv.

Godmorgon.

Igår var jag tyst här inne på bloggen därför var det så roligt att kika in nu och se att så många läst och kommenterat mitt senaste inlägg. Tack för att ni kikar in hos mig😍.

Sjukhuset med knäet igår. 

Just det igår var det dags att träffa läkaren för bedömning av mitt knä. Läkaren var super trevlig vilket jag tycker är viktigt det var väl det som var positivt annars så kändes det så där. Domen blev ganglion cystan i korsbandet ska försöka stickas håll i alltså punktera den vilket kunde funka 50 – 50. Utöver den så har jag artros i knäet och ev även i ena höftleden. Lite konstigt tyckte läkaren efter som jag var ganska ung och inte överviktig. Reumatologen ska få kolla upp mig om möjligtvis kan vara någon annan reumatologiskt som spökar. Så nu väntar en titthållsoperation för att hoppas kunna punka cystan och se hur läget är inne i knäet.

Hua Hua vad mycket gnäll – Nu blickar vi framåt med glimten i ögat.
Upp och ner i mitt lilla liv.
Växer så det knakar…
Det växer så det knakar i växthuset. Tomatplantorna är gigantiskt stora vilket  är så roligt. Nu har det även börjat komma små tomater på plantorna. Squash plantorna i drivbänken ute börjar även de komma. Vilken fest vi ska ha när dessa väl blir mogna. Då ska de bli godaste tomatsåsen till lunch….

Nu blir det kaffe nummer två ute i solen på altanen. Ikväll blir det Laleh på Skansen.

 Puss & Kram.

 

2 thoughts on “Upp och ner i mitt lilla liv.

Add yours

 1. Hej där!
  Men så trist att få krångel med kroppen 🙁 Hoppas du kan få hjälp så det blir bra igen! Låter ju inget vidare att ha ont…
  Så härligt med ett växthus, det skulle jag också vilja ha. Inte för att jag är JÄTTE intresserad av att odla, men det är ju så kul när det växer, det lilla man har i sina pallkragar…och hade man då ett växthus… 😉
  Här har det precis druckits kaffe med påtår och nu ska jag ladda om tvättmaskinen 😉
  Ha en fin kväll på Skansen!
  Kram/Maria

 2. Hoppas att du får tid fort då till titthålsop så att det är ur världen sedan, förstår att du har väldigt ont

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: