Kigurimi – eller en riktig?

Hej.

Nu har de landat hemma hos Tilda och hennes gympakompis. I slutet av augusti åker Tilda och hennes gympa lag Tullinge GF till Oskarström utanför Halmstad på en tävling då de kommer sova över några dagar. Inför denna resa har Tilda och Moa redan planerat och fixat med med bland annat likadana kigurimisar från Partykungen. Giraffer har de införskaffat. Så när det bär av ner till tävlingen åker inte varken Tilda eller Moa med  utan två giraffgymnaster. Undrar hur de ska gå???

Kigurimi – eller en riktig?

Kigurimisen är hur charmig som helst och ser så gosig ut. Robert tyckte vi skulle shoppa oss olika djur alla fem. Kanske inte så dum ide´med tanke på att vi har en tavla som säger ”Cirkus Rytterlund – Föreställning varje dag” på. Jag skulle få vara grisen….den känns sådär rolig. Själv skulle jag vilja vara elefant eller något spännande djur. Vi får kanske ha ett familjemöte och planera vem som ska vara vad med hjälp av Partykungen och deras butik på nätet.

– Här hittar ni Kigurimi Giraffen – HÄR.
🌞 Må så gott 🌞
Puss.

9 thoughts on “Kigurimi – eller en riktig?

Add yours

  1. Oj vilken söt dräkt hon har och en sådan vill nästan jag också ha. Fast jag är lite för gammal men då skulle jag mysa med den hemma när ingen ser! 😀 Kramis

  2. Men alltså guuud vad mysig! En sådan vill jag också ha 🙂 Ska genast gå och spana in deras utbud!
    Hoppas att de får det härligt utanför Halmstad också, jag var jättemycket i Haverdal när jag var liten och det är så fantastiskt därnere 🙂

  3. Haha men så himla söt!! Kamilla jag hoppas att vi ses snart igen. Har ni vägarna förbi oss ngt framöver?
    Svar: Ja den var en helt perfekt resa och alldeles lagom för oss. Jaaaa! Haha varför gör man såhär mot sig själv gång på gång, blir alldeles tokig!!! Fasiken asså :/ Att man inte lär sig,hehe.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: