Ha en underbar dag!

Tjingeling.

Uppe med tuppen idag. Jag har verkligen ställt om mig till den kvälls och nattmänniska jag är. Fast jag inte sover längre än till nio så är det en stor skillnad mot att få vakna av klockan vid 7. Well well jag får väl slappa senare under dagen. Tilda och jag åker med Robert till Trosa idag. Han ska spela golf  såklart medan T och jag åker ut mot Trosa havsbad och badar. Väderappen på mobilen säger sol och värme så vi får allt hoppas att den inte ljuger.

Aj vad det gjorde ont…

Innan vi började vår filmkväll igår blev det en kort stunds träning för vår starka tjej här hemma. Jag ville inte vara sämre  och tänkte hoppa lite på studsmattan. Små hopp med snälla benet funkade men när jag ville att T skulle fota ville jag ju se lite proffsigare  ut och hoppade med båda benen. Aj vad det gjorde ont…på några bilder ser man hur jag skrek ut aj aj aj. Verkligen tur  för mig att det är dags för sjukhuset imorgon med onda knäet. Fast skrikbilderna behåller jag för mig själv…


Starkaste finaste  Tilda.
 

Kramis.

2 thoughts on “Ha en underbar dag!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: