Veckan som gick – 27.

Halloj.

 

Hur skulle jag kort sammanfatta min vecka?  En ganska händelserik vecka för mig på alla sätt. Samtidigt som den varit lugn och skön och jag hunnit hänga med i alla mina turer hit och dit.

Veckans tråkigaste?  Vet inte om något var sådär extra tråkigt. Kanske att R  och W var borta och jobbade i flera dagar men såklart kul för dem eller kanske mest för Wille som tjänade en massa pengar. Grejen är den att jag inte är van vid att vara utan barnen så  många dagar därför blir mammahjärtat lite extra blödigt.

Veckans godaste? Alla dagar i veckan när vi bakade bullar här hemma.

 
Veckans bästa? När vi äntligen var nere på marken igen efter  turen på Gröna Lund med Tilt. Jag gillar att åka karuseller och har alltid gjort men känslan när jag kunde  börja räkna alldeles för långt innan Tilt släppte ner oss på marken igen var inte sååå rolig. När vi klev ur sitsen från vår tur var bästa stunden. Tror  jag börjar bli gammal när jag hinner tänka , tänk om flera gånger medan jag åker karuseller. Jag är inte rädd för karusellerna utan för tänk om det händer något just denna gången med karusellen….

Veckans favoritplats? Klipporna ute på Stendörren där Tilda och jag hade ett stopp på vår Roadtrip.


Veckans favoritstund?  Måste bli när Tilda och jag bara myste och njöt på klipporna i Stendörren.

Veckans bästa köp?  Jag är ganska snål med shoppandet just nu men jag säger att bästa köpet är sockervadden som jag köpte till Tilda på Gröna Lund i veckan. Den var riktigt smarrig.

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Nästa vecka eller denna vecka som faktiskt redan börjat. Så kan det bli när det är sommartider…. Hoppas få bra svar angående mitt  knä på fredag, det  är något som jag väntar på. Bli en klokare jag ser jag fram emot. Mycket sol och lata dagar i solen får det  gärna bli också.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: