Have an enjoyable holiday…..

 Hej.

Jag har verkligen kommit in i semester. Ni vet känslan när man inte riktigt har koll på längre vilken dag det är idag. För en stund sedan var jag helt inne på att det var tisdag idag och i lördags var det likadant att jag var helt övertygad om att det var fredag. Vet inte riktigt om det är så  himla bra egentligen??? Det kan ju vara lite bra att ha lite koll på livet utanför min lilla bubbla.

Vacation mood…

Tre saker som jag landat i idag. Saker som jag inte så ofta hinner se eller stanna upp vid, men idag så var jag där i min semester lunk, min semester stämning hela vägen.

1. Den ensamma smultronplantan som jag fått i sommarpresent av barn jag haft på förskola. Idag när jag gick förbi plantan som fått en ganska enslig och ensam plats såg jag alla röda, fina och mogna smultron som bara väntade på mig. Tack för alla dessa goda bär.

2. Donkens latte är riktigt god. När jag och Tilda hamnade i köerna idag var det så gott att ha med sig en latte från Donken. Ärligt talat så  är deras kaffe riktigt  bra. Minns när jag var hemma mammaledig med Marcel att jag och mina mammavänner ofta valde Donkens kaffe för det var det godaste take away kaffe 2001. Tack Donken för gott kaffe det gör ni fortfarande.

3. Se så stor den är… Tomatplantan som jag fick av  min chef i våras fick flytta in i växthuset när jag fixade ordning där ute. Nu har den vuxit på  sig nästan för mycket om jag får säga så. Den är högre än arbetsbänkarna och breder ut sig långt  in i hyllorna och äter nästan upp grannen i rabatten nya dahlian. Nog för att jag sett och ser hur  mycket det växer i växthuset men nu undrar jag verkligen hur stor kan en tomatplanta verkligen bli? Resan med  ”Tigerella” vår  randiga tomatplanta kommer bli spännande om den ska växa i denna takten.

 Men nu … ska det kikas på mysdress som Tilda är sugen på att klicka hem.

Puss Puss.

One thought on “Have an enjoyable holiday…..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: