Morgonkaffe och nyhetsmorgon.

Godmorgon alla Sötisar.

Igår blev det ingen tid för bloggen lusten fanns inte och det är verkligen inte enkelt att bara kasta ur sig något vettigt när lusten sviker. Men ny dag och nya tag🌞.

Morgonkaffe och nyhetsmorgon.

Jag sitter i fåtöljen med mitt morgonkaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon. Måste säga lyssna för jag kikar ju just nu  på datorn eftersom jag klickar bokstäver till detta inlägget. Utan mitt morgonkaffe har jag svårt att komma igång och bli människa. Kaffe eller the?  Den frågan får man ofta om man är en kaffe eller the människa. Jag är både och kaffe för att kicka igång och kunna hålla fokus under dagen och the för att varva ner på kvällarna. När hösten kommer och mörkret faller blir det flera thekoppar just för att mysa. Varje tidig höst brukar jag frossa i olika the sorter, jag brukar shoppa loss ordentligt på NK The och Kaffe. Det är så mysigt att stå där och stoppa näsan i alla theburkarna och dofta och välja. Men nu är det sommar och då tänker vi sommar eller hur…

Tror jag kommer besöka …

Gick ner till centrum för att hämta upp en behå på Lindex som jag köpte för någon vecka sedan på nätbutiken men fortfarande inte hämtat ut. Så jag var helt solokvist hemma och behövde få röra på mig. Snörade på mig joggingskorna och gav mig iväg.

Här i Tumba / Uttran finns en trädgård som jag alltid går förbi när jag går ner till centrum. Jag brukar ofta stanna till och kika in genom grinden och tjuvkika. Igår hängde en skylt på grinden om att trädgården blivit utvald via tidningen Land att visa upp sin trädgård för allmänheten ”Välkommen till Öppen Trädgård”. Om jag är hemma den dagen tänker jag besöka trädgården. Inspiration kan man aldrig få för mycket av.


Kram.

2 thoughts on “Morgonkaffe och nyhetsmorgon.

Add yours

  1. Ja lusten är ju inte alls detsamma när det är fint väder ute nu. Nu har det ju varit roligt för en annan då man har så mycket nytt att visa, kommer nog få känsla dåjag kommer hem igen då solen skiner. Kul med ny bh

  2. Mysigt med kaffe och nyhetsmorgon, jag är en kaffemänniska men på hösten brukar jag frossa i te medan jag myser inomhus på dagarna 🙂 Och ja, viktigt att lusten av att skriva/blogga finns, annars blir det inte så lätt att få till inlägg 😉 Ha en fin lördag!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: