Bullfest.

Halloj.

Har ni haft en bra dag än så länge? Här hemma har vi städat, fixat med tvätten och gjort en massa urtrista saker men som faktiskt också behövs. När vi äntligen var klara med alla måste började vi sätta en bulldeg för är det något man är värd när man jobbat på med trista saker är en belöning.

Bullfest.

Jag kom på mig flera gånger medan vi höll på, att för första gången tyckte jag inte att det var jobbigt att baka bullar. Alltid annars brukar jag tycka att det tar såå lång tid och att det är ganska små jobbigt men inte idag. Det beror såklart på att Tilda bakade under min uppsikt med lite småhjälp. Tänk att vår lilla unge nu även kan baka bullar alldeles själv. Hon kan hon vår lilla tjej…

Bästa av allt…nybakta bullar med kall mjölk.

Åh, vad super gott det var med bullfika. Grejen är den att det är så gott att man bara mumsar på tills man nästan mår illa och magen blivit en riktig bullmage. Hur ska vi orka middag ikväll? Tur att vi vänt på dygnet helt så det inte blir konstigt  om det blir middag runt tiotiden ikväll.

 Var rädda om er alla mina Fina.

Puss.

 

4 thoughts on “Bullfest.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: