Visst ska man ta varje tillfälle i akt och fira.

Halloj.

Visst ska man ta varje tillfälle i akt och fira. Tycker ni inte också det? För en vecka sedan fick jag för mig att försöka kunna få hänga med på något följartåg på Instagram som går nu. Jag ville helt enkelt också bli lite större för att få till fler och mera spännande samarbeten till min blogg och mitt instagram. Så för några dagar sedan kom jag med mitt första tåg och nu ikväll mitt andra.

Firar att jag fått över 560 följare.

Att från i förra veckan har runt 360 följare till att nu ikväll i skrivandets stund ha samlat ihop 564 följare är riktigt bra kämpat av lilla mig. Givetvis så firade jag det med kaffe, god choklad, en liten baileys och film med mina småtroll. Så himla bäst. Nu gäller det bara att hålla kvar alla dessa följare och bli intressantare på Instagram med flera fina och kloka inlägg. Jag ska göra så gott jag kan och det är så roligt. Skål för Pinglan eller @kamillaskamera🍷.

Till alla er som följer mig på Instagram eller här på bloggen vill jag bara säga ett stort tack. Det är så himla roligt när ni som kikar in hos mig lämnar en kommentar.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: