Jag tror att jaget JAG äntligen fattade…

Hej Hej.

Jag är en riktig funderare och vrider och vänder på det mesta. Idag var jag återigen tillbaka hos min coach. För första gången när jag gick ut därifrån så kändes det som en lättnad. Jag kände mig så otroligt klok och vettig. Allt jag lärde mig på Stressmottagningen ramlade in i skallen och min själ på något konstigt sätt fast det var över 1 år  sedan jag slutade där. Det svåra för mig då var acceptansen och att lära mig  prioritera mig och mitt välbefinnande. De bitarna kämpar jag fortfarande med idag och kommer nog göra ett tag framöver.

Inte varken jag eller någon annan kommer må bra av att leva sitt liv enbart för eller genom någon eller några andra. Jag har alltid värnat om mig själv och mitt jag men skillnaden från att ge MIG det som jag behöver till att värna om och tänka på är helt olika saker. Alla är vi olika med olika mål och mening i livet. Alla är vi olika med olika sätt att prioritera och välja för oss själva och våra nära. Det handlar så mycket om att stå upp för mig själv. Utan ett jag som mår bra har vi svårt att ge något bra till andra. Vi portionera med den kraft, energi och kärlek vi har till våra nära. Grejen är den att när dessa tar slut stannar den friske medan den med utmattningssyndrom fortsätter tills inget finns kvar i tankarna. Det blir soppatorsk helt enkelt. Resan framåt kommer gå upp och ner mot en ny person. Det som var 100% för den gamla jag kanske är hälften för den nya jag. Jag tror att jaget JAG äntligen fattade…

 
Säger som Emil i Lönneberga sa: ”Att det ska behöva ta så lång tid” att äntligen inse vad som är grejen med mig och vad jag behöver prioritera och hur man borde tänka. Idag var en riktigt bra dag. Så stolt över mig själv idag.

💗 Puss & Kram💗

4 thoughts on “Jag tror att jaget JAG äntligen fattade…

Add yours

  1. Vad skönt att du har börjat känna så och det är viktigt. Jag gick in i väggen för 9 år sedan och det var efter en stresshanteringskurs som jag gick på förra året som fick mig en tankeläsare. Det gäller att prioritera och ta en sak i taget, tänka i nuet och mycket mer. Ta hand om dig! <3 Kramis

  2. Klokt citat och även ditt inlägg. Många gånger är det svårt att prioritera sig själv framför andra. Så skönt att du inser vad som ska göras och blicka framåt// kram

Kommentera

Up ↑

%d