Inte ett moln så långt ögat kan nå.

Hej på er.

Hos mig bjuder vädergudarna på strålande solsken och inte ett moln på himlen så långt ögat kan nå. Jag har legat ute i solstolen och lyssnat på ljudbok hela förmiddagen vilket var så skönt och nyttigt för själen. I natt runt 04:30 vakande jag till av att jag fick sms och att det doftade pannkakor i huset. Mycket riktigt Marre hade inte somnat ännu och blev hungrig och stekte pannkakor mitt i natten eller om man vill tidigt imorse. Plinget i mobilen var en bild på alla nygräddade pannkakor.

Nästa gång jag vaknade till var när soppgubbarna var här runt sjutiden och tömde sopporna. Våra soppgubbar är inte de smidigaste kan jag säga för längs hela gatan låg sopptunnorna halvslängda istället för som vi brukar ha det prydligt ställda bredvid varandra. Soppgubbe är tydligen inte ett så roligt sommarjobb är vad jag tyder dessa halvslängda tunnor till.

Inte ett moln så långt ögat kan nå.

Ljudbok i solstolen var precis vad jag behövde för att kicka igång en trött liten jag idag. Det är verkligen inte varje dag som vi får ha klarblå himmel i flera timmar men idag så…och då måste man ju passa på så mycket man bara pallar med.

 Nu kurrar magen och det  känns att det är dags för lunch. Vi hörs och ses.

Kramis.

One thought on “Inte ett moln så långt ögat kan nå.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: