Tidig morgonfika.

Godmorgon.

Extra tidig morgonfika idag när ena bilen skulle på sommarservice. Kände mig som en riktig luffare när jag hoppade in i bilen bredvid Wille som chaufför. Oborstade tänder, sovlinnet fortfarande på och ansiktet hade inte ens fått några skänk av vatten för att pigga på sig. Men men om jag bara skulle sitta bredvid fram och tillbaka till verkstaden så tänkte jag att det var väl lugnt.

Tidig morgonfika.

Strålande solsken och en underbar sommarmorgon så varför inte?? R tyckte vi skulle stanna på Café Rosenhill och ta en morgonfika när vi ändå åkte förbi. Rosenhill är charmigt café som drar alla som har lust att ta en fika. På Rosenhill samlas mycket MC människor som är ute och åker i krokarna, även mycket passagerare som är på väg mot Nynäshamn och Gotland stannar till på Rosenhill.

Vilken tur för mig att solbrillorna följde med så jag kunde gömma den ofräscha versionen av mig bakom dem. Hur som helst….nästa gång jag kommer lovar jag att jag borstat  tänderna innan….


Tror minsann det blir en dag i solstolen för min del för enligt min väderapp ska det regnar i flera dagar med  början redan imorgon. Vad har ni  för planer för dagen?

Kramis.

One thought on “Tidig morgonfika.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: