Inredning & jag.

Hej Hej. 

Jag blev utmanad och antog utmaningen som Linda gav mig.

Favoritpryl i hemmet just nu:

Nu låter jag super trist men min dator som jag knappt kan leva utan är min favoritpryl.
 

Min favoritmöbel: 

Favomöbeln måste måste bli vår säng som vi löpte ny i fjol. Sängen är en Vikingsäng som vi köpte från Mio.


När väcktes ditt intresse för inredning? 

Redan som barn klippte jag ut ur kataloger och byggde fina rum och hem. Hemma hos mina föräldrar försökte jag styra dem till ett vackrare hem men de saknade känslan för inredning och färg och form, så det var skit svårt för att säga det snällt.

Mitt senaste köp i inredningväg:

Dagens vill ha som blev Dagens klick från StyleMood som drivs av en av mina fina bloggisar Johanna.

Bästa inredningsbutik: Jag gillar blandat och tycker det är roligt om inte alla hem ser lika ut. Därför letar jag ofta efter udda och annorlunda prylar. Åhlens city här i Stockholm har ett stort utbud med  flera olika stilar från massvis av olika märken, dit går jag oftast alltid  när jag är sugen på inredning.

Något jag behöver: En pool ute på baksidan behöver jag eller kanske borde jag säga önskar.

The big no no enligt mig:

Vattenkokaren från SWEG. Den används flitigt och är även fin att titta på. Fast R och killarna skulle säkert säga ljudsystemet eller alla  tv apparater och Wille skulle garanterat säga hans datorer.

 
Vilken blomma gillar jag mest?

Att jag gillar blommor och växer känner nog de som följt mig redan till. Därför varierar mina favorit blommor med årstiderna. Idag är det pioner alla dagar i veckan. Äntligen blommar våra vita fina pioner. Som jag längtat efter dem.

Om jag fick köpa precis vad jag ville köpa:

Ville eller kunde? Vad jag ville…då skulle jag köpa mig ett hus vid havet i en liten by på Mallis och ha en lägenhet inne i Palma.
 
Hur ser det ut hemma hos mig?

 Hemma hos mig är  det mycket ljusa väggar , ekgolv, vitt kök och alldeles för många möbler kvar i  vardagsrummet från Robert´s och min ektid. När vi  byggde om hela huset och flyttade in för 10 år sedan tyckte vi att ek var super snyggt och inne. Nu kräks jag på alla de möbler som är kvar från den tiden. Så fort Lottogubben knackar på hos mig ska jag byta ut dem mot  nytt och fräscht.

Inser när jag letar bilder på vårt hem att jag är för dålig på att fota inredning. Nu får det bli bättre för mig på  den fronten.

Vad skulle jag helst vilja rusta upp?

Tvättstugan och duschen som hänger ihop skulle jag gärna rusta upp så det blir ett litet badrum och en tvättstuga separat.

Jag utmanar dessa att göra utmaningen: Home2Tiny,  Hemma på sjuan, Wikers liv, Sweet Pea, Mitt underbara.

 

Puss Puss.

3 thoughts on “Inredning & jag.

Add yours

  1. Åh så roligt att få läsa dina svar Kamilla!!!
    Tack Kamilla den är vi nöjda med har du svängen förbi västkusten i sommar så måste vi ju ses!

  2. Åhh så roligt och se detta inlägg och att du delar med dig om dina inrednings-vill-ha från min webshop! 🙂 Jag hoppas du blir supernöjd med allting, allra helst de där lattemuggarna som jag vet att du spanat in länge! <3 sv: absolut, gör du en liknande om du vill! :)

    Hoppas du har en dunderhärlig torsdag och jag tackar återigen för din beställning! 🙂
    Kram på dig! /Johanna

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: