Midsommarmorgon.

Godmorgon.

Så var det då midsommarafton igen. Förra året var vi på Bahia Feliz vid midsommar vilket jag tyckte var skönt för vi behövde inte tänka så mycket där och då. I år blir det svenskt firande igen här hemma. Hoppas för en gång skull att vädret bjuder på uppehåll.

Midsommarmorgon.

Jag började dagen med joggingskorna på och ljudboken i öronen för en promis in i skogen längs spåret vid Brosjön. Stannade en stund på min lilla önskebro. Tyvärr fanns inget vatten under bron idag men det gjorde ingenting för önskebron är ändå min lilla önskeplats.

Blir så avis på alla duktiga joggare som jag möte längs spåret. Jag hade så gärna också velat springa runt och känna svetten lacka. Men men jag är nöjd att jag kan gå runt utan att knäet totalstrejkar som det gör alldeles för ofta.

Givetvis kom jag hem med ytterligare en blombukett. Jag har ju en kärlek till allt vad blommor och växter heter. Helt perfekt med nya friska blommor till bordet på altanen.

Dags att ge mig på att skala alla potatisarna som väntar på mig nere i köket.
Ha det bäst vi hörs vidare.
Glad midsommar. 

Puss.


2 thoughts on “Midsommarmorgon.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d