Weekly Photochallenge – Skylt.

Hej Hopp.

 Tänkte hänga på Gems of my lifes, Weekly Photochallenge. Denna vecka är ordet skylt.

Skylt.

Ute i sista sekund denna veckan med photochallenge skylten. Så sen att det fick bli första bästa som jag såg nu idag när jag gick med dottern och kompisen ner till badet.

Vi tycker om hundar….vad då tycker om antingen tycker man om eller så tycker man om hundar. Med denna skylten på staketet runt huset tycker jag att denna familjen tycker om i negativ klang. Visst kan jag förstå om husets boende drabbats av en massa hundskit som ingen tar upp utanför staketet men de gångerna det legat hundbajs runt staketet är nog lätträknade. Vårt område brukar vara duktiga med att plocka upp efter sina hundar. Så innanför staket bor nog en familj som helt enkelt inte tycker om hundar. Vad tror ni?

Ha en bra dag.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: