Badbryggan.

Tjena Tjena.

Vilket väder vi har i Sverige nu. Visst är det helt underbart🌞.

Badbryggan.

 Jag följde med Tilda och hennes kompis ner till Badbryggan. Idag var det ganska mycket folk ner vid bryggan. Vilket inte var så konstig för vi har ju sommar nu på riktigt. Det är så skönt att ha Uttransjön 5 minuters promenad hemifrån.

Tjejerna var modiga medan jag satt och latade mig på bryggan. Visst är det konstigt att man bli så feg när det gäller att bada när man blir äldre. När jag var barn var jag ett riktigt vattendjur. Nu däremot är jag till och med rädd om någon stänker vatten på mig. Det borde verkligen vara tvärtom att man blev ännu modigare ju äldre man blev. Har ni varit modiga och badat ännu i år?

Puss Puss.

2 thoughts on “Badbryggan.

Add yours

  1. Åh så härligt att kunna hänga på badbryggan i detta härliga väder! 🙂 Jag har ännu inte doppat mig, brukar bli lagom till slutet på sommaren! 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: