GOODMORNING WEEKEND.

Hej.

Godmorgon godmorgon på er alla. Frukosten är uppäten och snart är även morgonkaffet urdrucket. Nu väntar en lat lördag för min del. Två måsten står på min lista idag den ena roligare än den andra – klippa gräs och fixa med tvätten som är det tråkigaste jag vet. Idag tänker jag börja lyssna på en ljudbok från Nextory medan jag jobbar med tvätten allt för att liva upp den sysslan lite. Fixa med tvätten är min hat syssla hemma, tvätta är okej men allt efterarbete är bara buuu. Har ni några sysslor som ni verkligen skulle plocka bort på momangen? Skulle vara skönt om knäet höll så jag kunde ge mig ut på en promis i skogen framåt eftermiddagen.

Hoppla Hoppla nu blir det tydligen golfbanan för även mig. Tilda ska ut på banan och jag vill tjuvkika om det där med golf verkligen är något för mig.
Ha det gott.
Puss.

 

One thought on “GOODMORNING WEEKEND.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: