Golfbanan med nästan hela familjen.

Tjingeling.

Premiär på golfbanan för mig. Jag var mest bihang som hängde på och bar bagar. Det var riktigt hett på Botkyrka Golfkklubb. Jag svettades fast jag inte slog ett ända slag. Helsvart i långa byxor var inte det smartaste klädvalet jag gjort.

Premiär banan med egna klubbor.

Tilda var så duktig och kämpade på i värmen. De slog slag, puttade och spelade några håll innan vi begav oss hem igen. Jag kan inte säga att jag blivit frälst med golf ännu. För mig är det för lite action och tyst. Mitt tålamod är på minus mot vad som behövs inom golfsporten. Med andra ord så skulle jag tråka ur efter halva golfrundan. Däremot kan jag tänka mig att följa med och sitta i restaurangen och dricka vin. Möjligtvis leka lite caddy och bära klubbor skulle kanske funka lite då och då för min del.

Nu ni finns ingen återvändo – Tvätten väntar fortfarande på mig.

Må så gott.

Kramis.

2 thoughts on “Golfbanan med nästan hela familjen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: