Plums i toan.

Halloj.

Nu har jag också gjort det. Tappat mobilen i toaletten alltså. Jag glömde helt enkelt bort att jag stoppat den i bakfickan och när brallorna åkte ner plumsade telefonen i toan. Som tur var hade jag inte satt mig ännu så vattnet var väl så rent det bara kan bli i toalettstolen.

Plums i toan.

Nu har jag ju sådan jäkla tur att jag har en Iphone 7 som ska vara vattentät. Min mobil var vattentät. Vilken riktigt tur jag hade. Det hade verkligen inte alls känts okej med en trasig telefon. Nästa gång lovar jag mig själv att plocka bort telefonen från bakfickan innan jag tänker sätta mig på toaletten.


Tur att något går min väg idag…för idag är mitt knä allt annat än glatt och dansant. Suck…jag blir så trött på både knäet och höften. Dessutom känner jag mig febrig. 

Tänker mysa med dottern en stund nu innan vi tänker trolla fram lite mat till oss.
Kramis.

3 thoughts on “Plums i toan.

Add yours

  1. Men åh vilken tur, de tdär misstaget gör man bara en gång i livet tror jag,hihi.
    Svar: Nämen åh hihi vad gullig du är. Jag vågade tillslut funderat länge. Tagit mig emot att bleka håret så mycket men,men nu är det gjort och det reparerar sig väl,hehe. Ja lite färg gör susen emellanåt. Mitt var så tråkigt!

  2. Vilken tur du hade på flera punkter, jag har dock lagt två av mina telefoner i tvättmaskinen de höll de ej för =D

  3. ÅHH NEEEEJ det där får inte hända 🙁 fy så trist jag tappade jobb nycklarna i toa o hann spola ner dom 🙁 nu stänger jag locket innan jag spolar he he fin fredag kram

Kommentera

Up ↑

%d