Sommarlov även för Tilda och Marcel.

Hej.

Nu har alla barnen sommarlov. Idag slutade Marcel grundskolan och gick sin sista dag på Broängsskolan. Tilda har vi som tur är kvar i fem år uppe på Broängen.

Sommarlov även för Tilda och Marcel.

Visst är det skönt för barnen men det är samtidigt en smila vemod som lägger sig i mitt hjärta. Marcel slutade 9:an för någon timma sedan. Det är fantastiskt roligt för honom och hans kompisar men sorgligt. Alla ni vuxna och som varit nära Marre och hans kompisgäng vet hur tajta de varit under många många år. Det är det som är så charmigt att jag både känner killarna och deras föräldrar eftersom när killarna var yngre spelade de både innebandy, fotboll och hockey tillsammans.

När Marre valde att lämna Tumba hockey för att spela vidare i Flempan var det så oerhört viktigt för Marcel att ha kvar sina Tumba kompisar. Hela Marre´s fem sista år har det handlat om två bitar eller två liv – hockeylivet och kompisarna. Vi är så glada för Marre´s skull att han kunde ha kvar kompisarna under den makalösa resan han gjort i Flempan med den hockeycirkusen. Idag när killarna slutat 9:an är jag övertygad om att det här gänget med några saknade på bilden kommer ha en relation hela livet. Ni kommer garanterat kalla er för Tumba Hell Moppers när ni spelar korpfotboll mot andra gubbar om 30 år. Killar jag önskar er all lycka till i framtiden och jag vet att ni alla kommer lyckas med vad ni än tar er för. Behåll era glada hjärtan och positiva livssyn så kommer allt lösa sig.

Stolt mamma.

Jag är stolt över dig Marre. Från att haft högt betyg i franska till att efter ett struligt år med flera olika lärare första terminen gå ut med så bra betyg är stort. I början av terminen fick du av nyaste läraren betygsvarning i franska från C till F- varning det är långt steg. Ni var några stycken som läste extra med läraren och när nationella proven kom skrev du A, B och C på de olika delarna vilket gav dig C i slutbetyg i franska. Grymt jobbat Marcel. Men det är väl ganska klart fniss att kille med det franska namnet ska ha bra betyg i franska. 💗.


Sommarlovsfika på altanen.

Väl hemma satte Tilda och jag oss på altanen och sommarlovsfikade. Jäklar vilka ungar jag har – så sjukt stolt över dem alla tre 💗💗💗.


Puss & Kram.

One thought on “Sommarlov även för Tilda och Marcel.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: