Gympauppvisning.

Hej.

Nu är det avslutat även för gympan denna terminen. Troligtvis så blir det lite sommarlovsträningar innan midsommar precis som det brukar bli för tävlingsgrupperna.

Gympauppvisning.

Det var så hett inne i träningshallen idag att jag kände svettdropparna komma nedför ryggen på mig. Vad kände då inte gymnasterna som visade oss i publiken allt de övar på just nu? Igår var en stor dag för Tilda när det handlar om gympan. Hon pratade med tränaren efter träningen om att överväga sin rädsla för nya övningar som hon kan enkelt på studsmattan hemma. Modig som hon är ställde hon sig efter snacket på thumblingen och körde rondat flickis salto utan pass. Grymt Tilda – du är så modig och duktig. Nu har hon övervägt rädslan och vågade även idag på både förträningen och uppvisningen – BÄSTA tjejen.


Hörs snart igen.
Puss.

5 thoughts on “Gympauppvisning.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d