Studentförberedelser.

Hej.

Hua Hua vad sliten jag känner mig idag. Jag sover så dåligt och vaknar gång på gång flera gånger om av att knäet och höftböjen gör ont 😢. Så det är inte konstigt att jag känner mig trött och sliten.

Studentförberedelser.

Idag har det fixats och trixats i alla hörn på skolan inför morgondagens Student. Borden är placerade och dukade, utspringet fixat, alla blomster arrangemang fixade, tårtor och lunchen tillagad och studentlakanet till flaket skrivna. Tyvärr på fick en klass kasta sitt lakan och göra om då det inte var passande utan innehöll sexistiska kränkningar mot kvinnor. De var visst inspirerade av de hemska lakanet som hängde på några lastbilar i fredags ute i landet som blev mycket uppmärksammade. Suck!!! Killar att ni inte skäms. Lovar att era föräldrar är glada att ert lakan kastades – för jag hade skämts ögonen ur mig om någon av  mina killar stod för den texten.

BF som är mitt favoprogram såklart, hade skapat ett småbusigt lakan som vädjade till flera barn i förskolor för kommande jobb som barnskötare.  Oskyddat sex??? ja visst men med glimten i ögat är lakanet charmigt tycker jag.

Imorgon kan jag lova att det blir liv på skolan och massvis med vackra studenter. Men idag är idag och imorgon imorgon.

Hörs snart igen.

Kramis.

One thought on “Studentförberedelser.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: