Min stund på jorden idag.

Hej igen.

Dissad idag igen. Är det inte av Bieber så är det av dottern. Suck säger jag bara. Snäll som jag är tänkte jag att jag skulle ta en kort promis upp till skolan för att möta upp Tilda när hon kom från dagens skolutflykt till Birka strax före klockan 18. Men icke…jag blev  total dissad. – Nej jag kan verkligen gå  hem själv.
 – Snälla kom inte och möt mig. Vad gör man då liksom när jag var halvvägs? Jag smet in på en skogsstig som går bort mot en lekpark för att göra en sväng runt området istället.

Ganska manglad så att säga.

Precis så kände jag mig när jag kom ut från coachen idag – manglad så jag behövde inte särskilt mycket för att bli deppig igen när jag blev dissad av dottern. Väl hemma igen satte jag mig med nya boken och lite rött i glaset för att ge mig en liten egen tid.

Min stund på jorden idag. Min tid när det bara var jag och mitt jag – den stunden var så välbehövlig och skön.

Dagens hiss.

Allt har inte bara varit diss idag det finns en fin hiss som verkligen kändes i mitt hjärta. En av mina elevers pappa  kom förbi med ”LOVE”  i svarta träbokstäver . För att jag värna så mycket om hans son och hjälper honom i hans liv var anledningen. Den värmde kan jag lova. Ännu bättre blev hissen när eleven själv kom förbi skolan för att hämta sitt betyg och ge mig en sommarkram.
Tack till eleven och hans familj.

Mina vänner nu väntar tvätten på mig.
Ha en fin kväll.
Puss.

2 thoughts on “Min stund på jorden idag.

Add yours

  1. Men oh så rart av pappan, samt ja jag vet att jag också dissade mina föräldrar så då jag var i skolåldern, men har ågren för det än idag, men då tänkte man ej så

  2. Fin gest av ”pappan”. Sånt värmer. Inte roligt att bli dissad av dottern. Sånt är livet, men visst gör det ont i hjärtat.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d