Weekly Photochallenge – Gammal.

Hej Hopp.

 Tänkte hänga på Gems of my lifes, Weekly Photochallenge. Denna vecka är ordet gammal.

Gammal.

Varje vecka tänker jag att orden är så svåra vilket jag faktiskt tycker också. Jag tänkte såhär – att jag går tillbaka till den första månaden som jag bloggade nämligen 2011 i augusti och väljer två gamla bilder från den tiden.

Två gamla bilder från den gamla tiden med bloggen..

Vilken bild på våra två små troll. M och T gör någon challenge med vatten över huvudet som var populär 2011. Bilden berättar precis hur våra yngsta barns relation är busig, kärleksfull och ett månande om  varandra.

För sex år sedan i augusti var det dessa braiga bilder makalöst bra. Grejen är den att jag fortfarande både ser och känner liv i bilderna. Underlig känsla men men jag är stolt. Tilda på innebandycup där hon hittade 50kr. För de pengarna köpte hon smågodis, hon tyckte att vi behövde piggas upp alls.

Ha en fin fin dag.
Kramis.

4 thoughts on “Weekly Photochallenge – Gammal.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: