Veckan som gick – 23.

Hej Hej.

Hur skulle jag kort sammanfatta min vecka? Min vecka har varit ganska blandad. Ledig i flera dagar och endast två jobbdagar. Sommar, sol, ösregn, familj, och onda knäet och höften som verkligen spökat.

Veckans tråkigaste? Absolut att Windahl säkerligen går fri från sitt straff. Plus det tråkiga samtalet jag fick från en förälder i fredagseftermiddag. Dessa tråkigheter känns i hjärtat kan jag lova.

Veckans bästa? Alla soliga lediga dagar, Smaka på Stockholm med Tilda, skolavslutningen med mina klasser.

Veckans favoritplats? Mitt växthus alla dagar i veckan.

Veckans favoritstund? Kvällen ute i växthuset med nya boken och god öl. Fåglarna kvittrade utanför och kvällssolen strålade fortfarande.

Veckans bästa köp? Köp till mig blir min nya bok Pottungen, namnsdagspresenter till Marcel och en bikini till Tilda som var på gränsen så hon vill prova en storlek större, men attans vad snygg den bikinin är.

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Få se alla fina 9:or på Broängen innan deras bal på tisdag, skolavslutningen på Broängen på onsdag, Tilda´s gympa uppvisning på onsdag, studenten på Praktiska på tisdag. Få besked om mitt knä och höft. Frid i själen.

Kramis.

One thought on “Veckan som gick – 23.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: