Checkat av inför skolavslutningen.

Halloj.

Skolavslutning på onsdag igen då är det Tilda och Marcel som slutar. Jag lovar att jag i år kommer gråta uppe på Broängen två gånger nästa vecka nämligen både på tisdagen och onsdagen. På tisdagen har Marre och alla nior balen och denna tänker jag inte missa. När Wille slutade och hade balen kom jag inte loss från jobbet fast jag fixat vikarie, det var så hemskt att i år ska jag vara på plats med stora kameran.

Rekat inför skolavslutningen.

I år har Tilda haft sina avslutningskläder klara för länge sedan. Så idag var det dags att checka av så utstyrseln funkar och blir bra. Tilda kommer köra på sommarens färg nämligen gult. Lite roligt är att när jag var barn älskade jag gult och allt skulle vara gult både rummen, cyklarna och kläder. Tilda har också alltid varit tokig i gult. På förskolan ritade och målade Tilda bara med gult.

Finaste tjejen.

 Så fin min älskade lilla tös kommer vara i sin gula jumpsuit från Lindex och mina skor som hon ärvt och absolut tycker blir finast till.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
 
Puss.


2 thoughts on “Checkat av inför skolavslutningen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: