Hängt i växthuset.

Hej.

Efter middagen idag blev det vackert väder igen så jag tog med mig min öl och nya bok ut i växthuset.  Det ända som jag önskar mig ut till växthuset är den lilla vilstolen som jag sett på Ikea. När tid och ork finns får jag helt enkelt ta mig till Ikea och hämta hem stolen för nu saknar jag den.

Hängt i växthuset.

Växthuset var tänkt som min egna lilla oas och ett ställe för ro och frid. Ett ställe där man kan ta det lugnt och hämta ny energi. Så är det redan nu. Jag älskar att gå ut till mitt lilla hus och se hur det går för mina växter. Idag satte jag mig på den pall som står där nu med min öl och nya bok och bara njöt. Fåglarna kvittrade så underbart att jag inte ens öppnade boken, den kommer vänta på mig till en annan bättre dag.

Växthuset är absolut ett av mina bästa köp i fjol. Bra tänkt av mig😍.


Nej mina bloggisar, nu ropar sonen att kaffet är klart. Helt enkelt dags att krypa ner under filten i soffan och heja på Sverige som just nu spelar VM kval mot Frankrike. Heja Sverige!!!

 Puss.

 

3 thoughts on “Hängt i växthuset.

Add yours

  1. Mysigt med ett eget växthus som sin egna lilla oas att njuta i! Hoppas du får en riktigt fin och mysig helg! Kram <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: