Snälla kom fram.

Godkväll.

Min tanke var att jag skulle skriva klart ett inlägg  ”Brev till mig när jag var 10 år”. En av mina bloggvänner skrev ett så tänkvärt brev till sig själv Sweetwords.se, det är läsvärt så läs. Men så blev det inte för det finns en tanke som maler och så gjort i flera dagar. Det handlar om pedofilen som hängs överallt just nu.

Snälla kom fram.

Ni har säkert läst om handbollstränaren och läraren som förgrep sig på en av sina elever och spelare. Hans ansikte syns precis överallt i alla medier just nu och med all rätt. Flera av mina vänner som bor ute i landet har frågat om jag vet vem han är för visst är han från samma ort som mig. Ja jag vet mycket väl vem han och hans familj är:

* Han var mentorslärare och lärare i matte och idrott för ena sonen nu innan han blev avstängd.

* Han var mattelärare för andra sonen.

* Ena sonen gick i samma klass som hans yngsta son från 3:an  – 9:an.

* Frun var förskollärare till vår dotter.

Så visst vet jag vem och hans familj är. De vänner som frågat om jag kände till honom har även frågat varför jag inte delat inlägg om honom på nätet. Jag vet inte varför men främst för att jag känner mig så lurad. Jag och de mina tyckte att han var en fantastisk lärare vilket stör mig så mycket nu men hur skulle jag kunna veta när ingen annan visste? Jag har haft svårt att se hans ansikte på bild i alla de inlägg som delats om honom.

Jag förstår inte hur korkad han är. Visst han vill undgå sin dom men han förstör ju allt och allt för sig själv och sina barn. Hur ska han någonsin kunna leva ett normalt liv i vårt land om han inte tar sitt straff? Det är kört Patrik så för dina barns skull kom fram och ta ditt ansvar i denna cirkus. Just nu förstör du mest för dina barn. Fattar du inte vad de får genomgå just nu? Om du älskar dem och de dina kom fram. Du vet att någonstans någon dag kommer alltid rättvisan segra och då kommer den göra riktigt ont, det kan du vara säker på.

Vi måste värna om våra barn och alla barns rättigheter. Att förgripa sig och utnyttja barn är en brottslig handling och måste så vara. För att vi ska kunna skydda våra barn mot människor som utför dessa handlingar kräver en lagstiftning som skyddar och försvar de som är utsatta. Det är helt sjukt att Patrik kan gå fri om bara några dagar. P kommer i sådana fall gå fri medan offret och familjen kommer få leva med denna tragedi och detta övergrepp resten av sina liv. Det är sååå sorgligt.

Vi måste alla hjälpas åt att hitta förövaren för alla drabbade. Så ni som vet var han finns. Gör en tjänst för hans barn och för offrets upprättelse.

Tack Patrik Sjöberg och Elaine Eksvärd som jobbar hårt för att P ska hittas och få stå till svars för sina handlingar.

Håller mina tummar och tår för att rättvisa ska skippas i detta fallet.
Sov Gott.
Puss.
 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: