Kubbtävling och Floristskola.

Hej på er.

Tillbaka på jobbet igen efter alla lediga dagar. Mentorsdag stod på schemat idag med Kubbmatch mellan våra klasser.

Kubbtävling.

En vinst och en förlust för mitt lag känns helt okej. Extra kul när jag kunde kasta ner en av kubbarna. Stolt som bara den blev jag såklart. Tråkigt nog så fick vi alla akta oss för alla fiskmåsar som flög över oss hela tiden. Hörde att en av våra lärare blivit attackerad av en mås igår. Måsen hade flugit och nuddat hans huvud. Men vi klarade oss från en attack däremot så var hela gräsplätten full av bajs från kanadagåsar. Lite smått äckligt men vad gjorde vi inte för eleverna vi var så snälla jag och min kollega att vi bjöd på glass.


Jag hittade ett äggskal mitt på gräsmattan som var tomt. Tänk om det fanns fler på gräsmattan som fiskmåsarna värnade om och det var därför de cirkulerade över oss hela tiden.

Floristskola.

Inför skolavslutningar imorgon för Praktiskas 1:or och 2:or  och studenten på tisdag behövs det fixas fint och göras i ordning. Idag gick vi BF lärare i Floristskola hos Petra vår Floristlärare. Så jätteroligt att få lära sig och hålla på med blommor och växter. Jag fick i uppgift att göra arrangemangen med solrosor och något gräs som jag redan glömt namnet på. Glömsk som vanligt alltså men kul var det att gå i floristskolan.

Vi hörs lite senare.
Puss.

One thought on “Kubbtävling och Floristskola.

Add yours

  1. Ohh kul att gå där och kika, samt oj undrar vad fårglarna var som ägde ägget, kul att spela kubb, det var länge sedan =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: