Cashback hos Cashbackshopping.

Hej.

// Inlägg i samarbete med Cashbackshopping.se //
 

Som ni redan känner till gillar jag att shoppa och då främst shoppa på nätet. Det är smidigheten att i lugn och ro sitta med datorn i knäet och kika runt i alla butiker som intresserar mig. Visst är det roligt att gå i butiker och klämma och känna med de gånger jag verkligen söker efter något hittar jag sällan vad jag sökte. Genom att shoppa på nätet kan jag själv bestämma var och när jag tänker shoppa eller bara kika runt. Visst kan det bli i dyraste laget om man inte har koll på sin budget. Med Cashbackshopping får jag pengar tillbaka vid varje köp jag gör i någon av alla de butiker som är anslutna till Cashbackshopping.

341 olika partners har samarbete med Cashbackshopping vilket innebär att vi i stort sett kan shoppa det mesta genom Cashbackshopping.se.

Registrera dig.

Jag har registrerat mig hos Cashbackshopping.se vilken är är en kostnadsfri tjänst som ger pengar tillbaka när man bokar resor och shoppar via internet. Några partner som Cashback har samarbete med erbjuder en speciell summa och  hos vissa får du en speciell % tillbaka på hela ditt köp. Registreringen är enkel, det finns olika sätt att gå tillväga. Jag som har svårt att komma ihåg en massa olika inloggningar överallt använder mig av facebook. Det går även bra att kopplar ihop ditt Google konto eller så fyller du i ditt förnamn, efternamn,  mailadress och ett lösenord, så är du registrerad och klart för att casha tillbaka pengar när du handlar.

 När man samlat ihop 100 kr kan man plocka ut pengarna till ditt bankkonto i en svensk bank, paypal eller som ett presentkort.

Hos Cashbackshopping.se får du återbäring när du testar tjänster såsom Mat.se, Storytel eller Lottoland med flera.

Exempel på erbjudandet och länkar till dessa:

Prova Lottoland – Satsa 8 kr och få 150 kr i cashback.

Prova Mat.se – få 115 kr i cashback på första ordern.

Prova Storytel gratis i 14 dagar – få 15 kr i cashback.

Handla på Nelly.com genom Cashbackshopping.se & få 5 % återbäring.

Gör som jag medlem du också och ta del av Cashbackshoppings  fina erbjudanden.
Kram. 

2 thoughts on “Cashback hos Cashbackshopping.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d