Nationaldagen firad.

Hej.

Vilken fantastisk nationaldag jag haft i dag. Sverige har verkligen levererat. Vet inte om jag har mentalt gått på semester eller vad problemet är för jag har en riktig sommarkänsla i hela kroppen. Hur som helst så är jag mer än nöjd med min dag.

Nationaldagen firad.

Till slut så fick vi vår jordgubbstårta och Marcel fick sin namnsdags tårta. Lyckosten Marcel som har namnsdag imorgon igen då det står Robin och Robert i almanackan. Jordgubbstårta är bara sommar på riktigt.

Slappade resten av dagen ute i solen.

När solen försvunnit från altanen gick jag upp och la mig på gräset. Så nära naturen att man blir ett med den, så där nära det bara går. Wao wao wao vad det var underbart. När jag väl reste på mig till slut var jag helt gräsig och randig av alla strån som legat mot min kropp.

Bästa av allt.

Ledig onsdag imorgon, det är en härlig känsla även om min onsdag är ganska full med både måsten och saker att göra. Men men nu är nu och denna stunden tänker jag ta vara på, på mitt sätt.

Sov Gott.
Puss.

One thought on “Nationaldagen firad.

Add yours

  1. Du ser ut att ha haft en toppendag. Underbart att få ta tillvara på solsken. Lite avis är jag på ditt växthus 😉
    Ha det bäst, Kamilla
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: