Medaljregn över kompisen.

Hej Hej.

Sommar och strålande sol på självaste nationaldagen det är bara så rätt. Flaggan är framme inne hos oss och jordgubbstårtan väntar på att den skapa meckas ihop. Idag ska vi fira både nationaldagen och Marcel som har namnsdag  – Gustaf står det i almanackan idag.

Medaljregn.

Lämnade av Tilda vid lunchtid i Södertälje där hon skulle heja fram sina kompisar. Ena kompisen hade när jag pratade med Tilda kammat hem 4 guld. Det är väl det som kallas medaljregn. Vad ska det bli av denna kompisen när det handlar om friidrott? Ett namn att lägga på minnet när det handlar om friidrott är Ellen Forsell, eller Eva som jag kallar henne för ibland för hon är så galet lik Eva i Adam & Eva filmerna.

Tack för titten Ellen och Ellen. Bra jobbat.
Nu vill jag bara ut i solstolen en stund med kaffekoppen.
Puss.

3 thoughts on “Medaljregn över kompisen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: