Första lektionen avklarad.

Tja Tja.

Jaha då har Tilda och jag haft vår första golflektion. Jag som bestämt sig sedan länge att aldrig träna golf. Det räcker med de timmarna jag var tvungen att utstå på golfbanan i Nybro när jag gick i årskurs 8 och inte fick välja FA. Såå attans tråkigt var det då. Nu när alla killarna i familjen älskar golf och läcker massvis med tid på golfbanor tänkte Tilda och jag vi testar.

Första golflektionen.

Marre var tränar åt Tilda och Tilda i sin tur till mig. Vet ni vad vi fick till det ganska okej med att slå iväg bollarna upp i vår skog. Snart så kanske det är dags för oss att ta grönt kort vem vet vi kanske tar kursen i sommar. Den som lever får väl se!!!

Två nya proffs säger Godnatt.
Puss.

 

One thought on “Första lektionen avklarad.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: