Ingen lust alls.

Hej.

Ja mina vänner vad säger man när man återigen vaknar upp till en sorgens dag. Ondskan kommer aldrig segra även om de onda kommer ta bort oss allihopa så kommer vi goda le och stå upp för  VÄR VÄRLD bara så ni vet……..💗.


Ingen lust alls.

Först när vi vaknade i morse så var lusten för att åka in till stan helt borta. Samtidigt som jag blev så arg för att det är ju just precis detta de vill åstadkomma att vi ska bli begränsade och inte våga leva våra liv längre. Efter en stunds prat med dottern kom vi fram till att vi åker på Smaka på Stockholm  imorgon så kan vi hedra offren och deras anhöriga idag. Bra val tycker jag för lusten bara försvann.

Ett av de bästa köpen på länge.

I fjol köpte vi en super stor studsmatta till Tilda som är oval bara för att hon skulle få plats med några volter och övningar. Den är ett av de bästa köpen jag gjort på mycket länge. En grej som vi måste ta tag i är att såga ner ena trädet som är precis bredvid för det skräpar ner så enormt mycket på studsmattan. Men men det får bli en annan dag eller lite senare i kväll. Grejen är den att träden står så nära studsmattan samt att det är så stort att det nog skulle behövas en motorsåg. Det kanske är dags att bjuda upp pappa som kan det där med skog och såga träd plus att han har några motorsågar.

Dags att ge mig ut på en promis till ICA. Har nämligen lovat ena sonen att plantera om en av hans blommor senast idag.

Puss & Kram.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: