Lördagslistan.

Hej Hej.

Listan.

Hur mår du idag?
Jag mår ganska bra idag. Det var så skönt att få sova ända fram till klockan 8 i morse. Ingen klocka som hysteriskt väckte mig utan jag fick vakna av mig själv.

Vad åt du till frukost?
Kaffe med kardemumma och kallpressad kokosolja, 2 knäckemackor med sesamfrön och ost, ett glas äppeljuice. Kokosolja är ett måste i dagens första kopp kaffe.

Vad har du på dig? 
Hela förmiddagen gick jag runt i träningskläder och gräsklipparskorna eftersom jag fixat i trädgården ända fram till 14:30. Skorna är så slitna och äckliga men världens skönaste och när vi klipper gräs på baksidan blir det över både stock och sten så skrutt skor är ett måste.

Har du några smycken på dig?
Nix idag är det tomt både på fingrarna, runt handleder och halsen. Eftersom jag inte har några måsten alls så brukar det mest bli gosiga kläder.

Dagens vill ha?
Kan faktiskt inte bestämma vilken av dessa jag vill ha mest så jag visar båda två.
Först ut blir en baddräkt från Ganni som jag hittat på Bootz. Baddräkt känns så inne och coolt i år så varför inte testa på en så man slipper känna sig naken på badet i sommar. Finns HÄR!

 Nästa sak som jag snöat in på är en väska från Ralph Lauren också inne hos Bootz. Hur fräscht är det inte med en ljus väska som dessutom känns riktigt sommar. Finns HÄR!

Dagens bästa? 
Alla vackra och underbara blommor som jag plockat i trädgården och fixat med. Syren och liljekonvaljer – visst är det sommar när de blommorna blommar.

Dagens sämsta?
Att vår trimmer skakar så mycket att hela händerna domnar bort när man använder den och att man får pausa hela tiden för den är så tung. Jag blev helt bort domnad efter att använt trimmern en stund.

Vad längtar jag till idag?
Längtar tills jag och R tänker korka upp en flaska skumpa. Men det får vänta en stund då någon av oss måste hämta Marcel på golfbanan när han spelat klart.

Vad ska du göra imorgon?
Planen för imorgon är att åka in till stan och gå på ”Smaka på Stockholm i Kungsan”. Hoppas att jag får med mig någon in till stan. Tilda var lite sugen på att hänga på  in och testa maträtter.

Ha det bäst.
Kramis.

 Listan är lånad av Matildaa HÄR     

3 thoughts on “Lördagslistan.

Add yours

  1. Oh skulle gärna också ha en sådan där draperad baddräkt, tror det blir snyggt och tar fram rätt former

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: