Stanna upp och lyssna.

Hej Hopp.

Det är fredag och lång ledigt. Nästa jobb dag blir den 8/6 – hur skönt låter inte det säg? Jag är så glad och nöjd förstås. För jag är riktigt sliten på alla plan. När betygen var helt klara och låsta efter lunch idag gick proppen ur mig. Efter jobbet hann jag med ett coachmöte på byn som jag säger om Södertälje. Så när jag väl kom hem från alla måsten och landade i fåtöljen tog jag helt slut. Inte undra på att jag mår som jag gör och gjort tänkte coachen. Hon är klok hon. Tänk om jag kunde flyga vart skulle jag flyga då?

Stanna upp och lyssna på Kamilla en stund lilla jag.

Hon den där Kamilla har några kloka ord att säga mig och planen är klar att sättas i verk. Stå upp för mig själv nu – Våga vara Kamilla igen. Det fixar sig alltid även om man är en fegis så kommer nog min tid nu.

Glada skor.
 
Glada skorna piggade upp lilla mig en smula idag. Jisses vad lång jag var idag på jobbet. Varje dörr som jag skulle låsa upp med nycklarna som hänger runt halsen fick jag böja på knäna för att jag var för lång. Wille fick bli min fotograf nu i kväll innan solen går ner. Wao…han kan det där med foto vår William. Tack hjärtat för fina bilder.

Det växer så det knackar i växthuset.

Så otroligt roligt när något av det jag planterat tar sig och börjar växa på sig ordentligt.


Dags att gå ner och lyssna på ljudbok med Tilda. Hon har börjat lyssna varje kväll innan hon somnar. Det är så mysigt att ligga bredvid T och bara lyssna på spännande bok.

Må så gott.

Kramis.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: