Betyg är inte lätt alltså.

Hej.

En händelserik dag som gått i ett har jag haft idag. Mycket har handlat om jobbet, betyg och slutkompletteringar.

Betyg är inte lätt alltså.

Fast det finns klara och tydliga både riktlinjer och matriser så är det ändå du som lärare som ska göra en bedömning om vilken nivå elevens arbeten och kunskaper ligger på. Jag vill ju inte göra fel eller vara orättvis – rätt ska ju vara rätt. Säkert extra viktigt för mig som ofta kallats för Rättvisepolisen av nära och kära.

Slappar och myser med ett glas rött.

Efter en dag som innehållit allt och lite till är det så skönt att sitta ner med datorn i knäet, lite rött i glaset och kika in hos mina bloggvänner. Min stund på jorden idag känns det som.

Även hunnit med.
En stund till Huddinge med Tilda och kompisen för att kika på Dolly Style. I Huddinge var det kaos. Uruselt  ljud, mixplatsen mitt framför scenen, alldeles för liten plats för publiken. Huddinge centrum behöver tänka efter hur de tar emot artister i framtiden för denna gången blev det inte så lyckat.
Hämtat Wille på trafikskolan.
Nu rullar det på med Wille´s körkort. Idag riskettan imorgon halkbanan. Jag kanske är en riktigt trögis men jag fattar inte att vår lilla Puffen snart blir 18 år – myndig. Hallo var är min lilla Willman?
Natti Natti.
Snart dags att säga godnatt. Fredag imorgon och så ledigt både på mån. tis och onsdag. Åh vad jag behöver de dagarna hela jag är ganska sliten och behöver ladda batterierna. Imorgon fullfräs på jobbet och möte med coachen efter som det blev flyttat.

Puss.

One thought on “Betyg är inte lätt alltså.

Add yours

  1. Förstår att det är jättesvårt med betyg att det är liksom väldigt marginellt ibland, ohh kul att det flyter på med körkortet

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: