Röntgen.

Hej.

Min tristaste lediga onsdag alla kategorier har jag haft idag. Alldeles för tidigt var på Södertälje sjukhus för att röntga mitt ondaste knä får jag väl säga när även vänstra spökar ibland.
Klockan 7:30 är för tidigt för mig när hela jag saknade sömn i kroppen. Inte nog med att det var tidigt så ösregnade det hela morgonen när jag fick gå till och från bilen.

Ingen cellskräck idag.

Förra gången som jag röntgade i magnetröntgen fick jag åka hela vägen in i den läskiga maskinen idag fick huvudet stanna kvar utanför. Så skönt tyckte jag som tycker det är läskigt med instängda krypin. Inte för att man känner sig så snygg i de gamla urtvättade sjukhusrockarna som jag var tvungen att ha på mig. Plus att rocken luktade äckligt typ instängt och unket. Hua bua skönt att det är över för denna gången.


Bedömningsunderlag i massor.

Ni hör ju själva vilken toppen dag jag haft. Förberett och gjort underlag för betygen som ska sättas redan imorgon. Jag vågar inte chansa för tänk om skolans nätverk ligger nere på fredag morgon, så de får helt enkelt sättas imorgon.

Juni månad måste bara bli min månad.

Nog för att maj bjöd på vackert väder men maj var inte alls min månad. Jag måste sätta planen och bestämma mig för en massa saker. Livet behöver få en plan, ett mål och en riktning och gärna tills imorgon då jag ska presentera min plan. Snart så ska jag ska bara liten stund till. Jag är en riktig Alfons Åberg jag som  – Ska bara hela tiden.


Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d