Turnédag igen.

Hej Hej.

Turnédag igen med en massa APL besök hos eleverna. En av den verkliga tjusningen med mitt jobb är variationen, att jobbet är så varierande med så många olika arbetsuppgifter vilket gör att en rastlös själ som jag inte alls tröttnar eller tråkar ur.

Turnédag igen.

Besöken har även idag varierat mellan förskolor, skola och hos idrottslärare. Jag har nämnt det tidigare för er att det är lite farligt för mig att besöka förskolor. En gång förskollärare alltid förskollärare. Jag tycker så mycket om att besöka eleverna på sina förskolor för det är något som jag verkligen kan och är bra på. Alltid hamnar jag på golvet och leker med barnen med minst ett barn i mitt knä. En dröm som jag klurat på länge är hur jag skulle kunna förena både yrkeslärare och förskollärare. Det skulle vara en dröm att få arbeta en dag i veckan på förskola men men alla drömmar kan inte slå in bara så där.

Turnédag betyder lunch på byn. Idag blev det en snabblunch på Espresso House med smörgås, yoghurt och en kaka förstås….ni känner ju mig vid det här laget eller hur. Egentid och avkoppling blandat med lite jobb innan nästa besök.

Regnet faller här hos mig men det gör ingenting alls.
Vi hörs snart igen.
Puss.

2 thoughts on “Turnédag igen.

Add yours

  1. Så charmigt det vore att kunna blanda sitt jobb så, det vore perfekt att kunna få ut allt av sitt jobb =D

Kommentera

Up ↑

%d