Vet du verkligen inte vad?

Hej.

Jag som trodde jag skulle bli klokare efter mitt möte med min coach idag. Så blev det inte alls, säkert för att hon var ganska tuff mot mig och satte saker och ting på sin spets.

* Vad vill jag egentligen?
* Vad menar jag?
* Vad är mina mål?

– Vet du verkligen inte vad?

Jo jag vet vad men jag har så svårt att står upp för mig. Nej jag är inte rädd för mig själv. Vem ska sitta längst fram i min buss? Vem ska köra min gula buss? Samma frågor som vi ofta pratade om inne på Stressmottagningen. Jo jag sätter mig längst fram…frågan är bara om jag verkligen gör det på riktigt. Coachen säger att jag inte sitter längst fram för de platserna är upptagna tydligen. Jag är inte heller personen som knuffar bort någon annan. Hur sätter jag mig längst fram utan att bli stöddig och störig? Vill liksom inte ta för mycket plats

Jag tycker det är så intressant med personlig utveckling och ångrar ibland att jag inte började masterutbildningen som jag kom in på om hälsa och livsstil. Hälsa och liv är något som verkligen intresserar mig massvis just nu. Tankar, varför och hur tänkte någon nu är det som berör mig starkt.

Höga berg och djupa dalar. 

Lite så är det med mig just nu. Tusen tankar som åker virvelvinden i skallen hela tiden. Ja om det pratats om ADHD på min tid när jag gick i skolan hade lärarna säkerligen skickat mig på undersökning. Driv och go, javisst men inte spring i benen 24 7 inte.


Suck vilket trist inlägg.

Men som jag sagt så många gånger och så som min blogg heter ”Kamillas Kamera – Mitt liv och Mina dagar” så handlar bloggen om mig och just idag är livet surt. Jag lovar bättring tills imorgon då det återigen blir en dag på roadtrip. APL besök väntar hela dagen.

🌼Sötnosar – Sov gott och Dröm sött🌼
Puss.4 thoughts on “Vet du verkligen inte vad?

Add yours

  1. Jag tror att nånstans innerst inne så är man väl medveten om vad man vill. Men att man oftas vill tok för mycket att man inte riktigt vet vart man ska börja. Då blir det även svårt att sätta ord på det. Tycker det är rätt bra att din coach är en aning tuff. Det kommer få dig att tänka, omvärdera och komma på va det du egentligen vill och hur du uppnår dit. Men det lär ordna sig. Det gör det alltid. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: