Sega såpbubblor.

Hej.

Har ni en bra söndag? Jag har mest varit ute och strosat i trädgården. Rensat, planterat och njutit av ännu en dag ledigt. För att busa till det lite mellan allt fix så blandade jag ihop sega såpbubbelblandning som Tilda och jag busat runt med mellan varven.

Sega såpbubblor.

Sommardagar är verkligen lek och bus i trädgården för mig. Älskar verkligen att vi har en så varierad trädgård med det mesta. Fast jag ibland gormat över att vi borde ha mera plan gräsmatta. Lättare sagt och gjort när vi har en slutande tomt med både berg och skog. Som alltid önskar vi oss något vi inte har. Sega stora bubblor har vi däremot massor.

– Hjälp mamma, bubblan landar på kameran!!!


Recept.

När jag gör receptet så gör jag oftast  x 4 för att det ska bli lite volym att leka med så bubblorna kan bli stora och sega.   Ibland häller vi även i lite sirap för att bubblorna ska bli ännu segare. Så roligt med såpbubblor.


Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: