Helt såld.

Hej alla Nattugglor.

Igår kväll hittade jag till en ny butik för mig Floryday som säljer hur fina plagg som helst. Deras klänningar har jag surfat runt på två kvällar i rad. Jag hade så gärna klickat hem båda dessa långa fina klänningar. Så fin hade jag blivit om jag haft de på mig vid de kommande skolavslutningarna som kommer för mig inom snar framtid.

Helt såld.

Om jag imorgon fortfarande inte kan släppa dessa läckerheter får det nog bli ett klick på någon av dem i alla fall. Den blå vita är säkert en av de vackraste plagg jag sett på mycket länge. Vilken är er favorit? Det kan vara bra med några åsikter så jag inte väljer fel, för det är aldrig roligt.

 Puss.

5 thoughts on “Helt såld.

Add yours

  1. Fina, men tycker nog den blåa är lite för mycket i alla fall på en skolavslutning, det blir mer bröllop eller så, så röstar på nr 2

  2. Bilderna är bra men det du får är medelmåttigt och stämmer inte färgmässigt med bilderna. Retur – kaos. Beställ inget!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: