Slutit fred med maskrosorna.

Hej.

Jag har bestämt mig för att byta taktik vad gäller maskrosorna som för många med mig är ett bekymmer på sommaren. Istället för att inte tycka om ändra jag inställning. Jag sätter de som jag kan se runt vårt hus i en av de finaste gamla vaser jag kunde hitta i skafferiet. Slutit fred med maskrosorna har jag gjort. En liten söt vas från Målerås med slipad dekor i form av blomster. Fint som snus med andra ord.

Slutit fred med maskrosorna.

Oj vad kransar vi ska binda av alla maskrosor som vi ser i sommar. Kan vara så att jag behöver alla tips jag kan få för att inte tappa stinget eller inställningen till de små gula. Så mina fina vad gör ni med maskrosorna?


Sommartider.

Barbent och barfota i gräset en tidig lördagsmorgon i den tunnaste tunika som fanns i garderoben. Underbara sommartider – Hej Hej.
Tror minsann jag får köra på en spraytan så bleka ben som tant Kamilla har om det ska gå att visa benen ibland folk. 

Njut nu alla fina av den ljuvliga sommar som vi bjuds på.
🌞🌞🌞
 
Kramis. 

2 thoughts on “Slutit fred med maskrosorna.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: