Kvällsdopp vid Badbryggan.

Tja Tja.

Nu har även jag doppat mina fötter vid Badbryggan nere vid Uttransjön. Jag var inte alls lika modig som Tilda och hennes kompisar var. Det blev bara så bra. Tilda och jag gick efter dagens cykeltur ner mot Badbryggan. Från början var det två andra tjejer som låg på bryggan. Då var det bara jag som var modig och badade fötterna. Plötsligt kom Tilda´s vänner cyklandes till bryggan och lyckan var gjord.

Kunde inte bli bättre.

Kvällsdopp med sina bästa vänner en varm sommarkväll – livet kunde liksom inte bli bättre för vår tjej. Denna ledighet har bara varit helt magisk i mina ögon. Långledigt och sommar, det kan liksom inte bli sämre.


Självklart så blev det trams mellan dessa två.

De här två tjejerna är bara helt crazy. Så himla fina med varandra. Tror inte många förstår sig på deras humor för jag gör det inte i alla fall. Vill man som jag ta en fin kompisbild på dem så får man såklart en knäppdans istället. Precis som det brukar vara så jag är inte direkt förvånad.

Busar  man med kompisens lillebror så han åkte i vattnet så får man självklart igen Tilda, sånt är livet.

Kram på er alla Sötisar.

4 thoughts on “Kvällsdopp vid Badbryggan.

Add yours

  1. Åh så mysigt!!!
    Jag har inte vågat simma på kvällarna i Sverige sen jag var i den där åldern… Kollat på för mkt skräckfilmer tror jag… tror alltid nått ska dra ner mig i mörkret… haha…

    Kram kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: