Lev.

Tjingeling alla fina.

Solen strålar från en klarblå himmel hos mig idag. Ljuvligt med sommar🌞, eller hur? Trots strålande solsken satt jag inne och åt upp mina jordgubbar som blev över från igår. Bästa sommarfrukosten på länge..

Lite i lugnaste laget.

Jag vaknade i morse med spring i benen känslan. Känslan då jag bara måste göra något för annars blir jag nästan lite tokig tror jag. Därför var det extra skönt när Wille ringde och ville ha skjuts hem från sig kompis i Älvsjö. Annars så har det mest blir alldeles för många koppar kaffe i solen. Vettigaste idag måste vara att jag drog fram vattenslangen och spolade av altanen så vi äntligen kan börja måla eller olja in trallen.


Lev.

Lev… så enkelt att säga. Visst livet rullar ju på vare sig man vill det eller inte men att stanna upp och leva det har vi svårare med, i alla fall jag. Jag har varit ganska befriad från 30 och 40 års kriser som så många både pratar om och blir drabbade av. För min del tror jag att jag i stället fått en 46 årskris eller vad det kan heta för just nu är det kaos i mitt huvud. Tusen tankar och åter tusen funderingar på livet och alla dess ämnen både stora och små.. Tänk om livet vore så enkelt som denna lilla groda har det i sitt lilla liv. SUCK…ibland är livet lite extra allt upp och ner och hit och dit.


Nu till något lite roligare.

Jag har äntligen börjat spåna på en ny header till bloggen. På skissbordet känns den okej och att jag kommer att trivas med den men vi får väl se.

One thought on “Lev.

Add yours

  1. Ah skönt att få lite sådant gjort, och mysigt ändå det lät att spola rent altan det blir så fint då =D

Kommentera

Up ↑

%d