Cykeltur med vind i håret.

Halloj.

Efter att vi latat oss i stort sett hela dagen tog Tilda och jag cyklarna och cyklade iväg utan varken mening eller mål. Mot Brosjön var första stopp. Tilda hade packat med badkläder om hon skulle få feeling.

Cykeltur med vind i håret.

Varje gång jag cyklar vilket är ganska så sällan faktiskt så tänker och känner jag hur härligt det är att cykla. Det är underbart att få susa fram med vinden i håret och känna farten när man trampar på i nedförsbackarna. Tänk att min cykel som fyller 20 i år fortfarande är i lika bra skicka och lika skön att cykla på.Innan vi cyklade iväg var vi tvungna att pumpa våra däck för de var nästan hel tomt i mina däck.

Bada bland grodyngel – Nej tack.

Det blev inget bad för Tilda i Brosjön och inte heller några fötter från mig som fick bada. Fullt med små grodyngel kryllade längs hela strandkanten. Visst är de charmiga men  att bada med grodyngel kändes inte alls varken skönt eller fräscht. För vem vill ha hela baddräkten full med små krälande grodyngel? Rysning på den som känns ända ut i tåspetsen.

 

Det fanns faktiskt en anledning till att vi cyklade ifrån Brosjön ganska snabbt – Marcel och hans gäng var tydligen nere vid sjön och grillade korv. Vi ville inte vara spioner på gänget men om jag ska vara riktigt ärlig hade jag gärna varit en liten mygga som snurrat runt och iakttagit dem.

Grönare än grönast. 

 Visst är det vackert vid Brosjön både med och utan grodyngel.

Turen gick vidare.

Tilda var glassugen så vi cyklade och köpte glass innan vi begav oss hemåt. Så nöjd och glad i kroppen efter dagens tur. Det bästa var att det funkade cykla med mitt onda knä.


Ha det bäst bässt.
Puss.
 

One thought on “Cykeltur med vind i håret.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: