Vikingacupen med Tullinge GF.

Hej.

Nyss hemkommen från Lidingö där Tilda och hennes lag tävlat i RM tävling. Tullinge gjorde ett superfint fristående som jag tycker borde belönats med en bronspeng. Men tyvärr så blev det inte så denna gången heller. Jag har sagt det förut och säger det igen. Laget tävlar på en alldeles för hög nivå. För tjejernas självförtroende är det viktigt att få fightas mot lag där man har en chans att kriga om medaljer och fina poäng. Men men, nu hoppas vi att det blir ändring tills det är dags för nästa tävling. Så vi föräldrar får hem lite gladare tjejer som tycker om att tävla och är nöjda med resultatet.

Vikingacupen med Tullinge GF.

 Vi hörs och ses snart igen.

Puss.

2 thoughts on “Vikingacupen med Tullinge GF.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: